2016 är här! – Spännande att få starta året och se vart detta år leder oss

Hej allesammans!

Har precis satt mig vid skrivbordet igen efter lite ledighet, känner mig taggad och spänd inför vad som ska hända under 2016! Hittills så har MINIStuds utveckling gått snabbt framåt och det är mycket på gång även under detta år. Jag har valt att minska på antalet pass jag håller i under veckorna (dock bara lite för jag har svårt att hålla mig därifrån, det är ju det bästa jag vet!) men jag måste ge mig lite tid till att få färdigt MINIStuds kommande app! Sedan finns även planer på att starta upp samma koncept i en stad till, vilken är inte bestämt ännu så det får ni fundera lite på ett tag till hihi.

Imorgon ska jag , Melinda, Maria och vår nya anställda ha en träff, då ska vi gympa!, göra kullerbyttor, bygga och testa banor:)   jepp, vi gör sånt och tycker det är superkul och är en del av vår planering av gympapassen. Tillsammans kommer vi hålla i 16 gympapass varje vecka och har nu plats för ca 120-125 barn!

Nu är det dags att fortsätta jobbet framför datorn en stund, det är en del planering att göra och vi måste ju vara redo till starten så vi kan ta hand om er på allra bästa sätt! Kram till er alla och vi ses snart!