Ann-Kristin Ahim

Mitt namn är Ann-Kristin men kallas Anki. Jag kommer vara föräldraledig en tid framöver, men kommer hoppa in på pass när ordinarie gympaledare har förhinder.

Jag har så länge som jag minns alltid rört på mig. Vid 2,5 års ålder, så började jag med klassisk balett, som sedan blev tennis, pingis, ridning osv. Nu för tiden är det mer crossfit och gymmet som kallar. Men dansen har jag nog aldrig riktigt släppt, då den alltid legat mig närmast hjärtat. Nu är det väl iofs mest dans i vardagsrummet.

Att vara en del av MINIStuds är oerhört givande, då man får följa barnens utveckling och se hur de växer som individer när de lyckas med något nytt. I dagens samhälle där vi blir allt mer stillasittande anser jag att MINIStuds har en jätteviktig roll, där barnen får röra på sig och bidrar till ett aktivare liv, men även skyndar på den motoriska och den intellektuella utvecklingen.
Jag hoppas vi ses på MINIStuds!