Bor du i Knäred eller Laholm?

Hej alla föräldrar i Knäred och Laholm!
Igår, onsdag 4e december, besökte jag föräldrar caféet på Hotell Freden. Förutom att få träffa några härliga barn och mammor så fick jag även en chans att presentera min verksamhet för de som var där. Marie som driver hotell Freden och jag har planerat att boka in ca 5 tillfällen då jag och MINIStuds kommer till Hotell Freden för att gympa mer er! Jag hoppas att ni gillar idén och vill komma!? För visst vore det roligt att få göra kullerbyttor, rulla och balansera mm med ditt barn!
Kostnad är 100 kr per gång och för att kunna anpassa övningarna bättre efter era barns utveckling så vill jag gärna att ni signar upp för 5 gånger. Om ni gillar det så förlänger jag gärna antalet pass för er! Dag och tid är inte spikat ännu då vi vill se om det finns ett intresse från er sida. Efter lite feedback från mammorna på cafeét så lutar det ändå åt onsdag fm med start från ca mitten av januari. Ev. så blir det inte varje vecka utan varannan vecka, lite beroende på Hotell Fredens schema.
För att veta om intresse finns måste informationen nå fram till mig, antingen via Marie eller att ni skriver ett mail(linda@ministuds.se)/ringer(072-3083111) mig så jag vet att ni  vill vara med! Jag tycker det skulle vara jätteroligt att få komma och gympa med er och era barn i Knäred så jag hoppas att vi kan få ihop detta!
Mvh Linda