Dags att avslöja vilken stad som MINIStuds ska utöka med!

Som de flesta av er redan vet så har min dröm alltid varit att få öppna ett MINIStuds till i en annan stad. I Halmstad har MINIStuds nu funnits i lite mer än 2 år, jag anser att konceptet är starkt och att det behövs en verksamhet där barnen får chansen att röra sig mycket, att få utmana sig själva och tillsammans med andra barn upptäcka rörelseglädje! I period 1 som pågår nu har jag därför valt att minska på de antal gympapass som jag själv leder under veckorna och ägnar nu 2 dagar i veckan till att bland annat starta nästa stad! Jag letar efter den bästa lokalen, spanar på redskap som ska köpas in, söker personal och mycket mer. Det är otroligt viktigt för mig att mitt koncept har samma känsla och samma mål oavsett stad!

Så, vilken stad bli det nu då?! Jag har beslutat att satsa på Varberg! Det är en stad som växer och dit avståndet är ok för mig att köra. Sen hoppas jag ju självklart att det är en stad som skulle bli glada av att MINIStuds öppnade och att de känner behov och längtan efter en verksamhet som satsar på rörelse för de allra minsta!

Har du tips på område som är bra att hålla till i? Precis som i Halmstad vill jag vara en bit utanför centrum, gärna i företagsområde. Det måste finnas gratis parkering och vara lättillgängligt med både bil, buss, cykel och via gång. Vill gärna även få tips på någon som skulle kunna jobba som gymnastikledare, en separat annons kommer komma ut snart.

Tipsa nu alla ni känner som bor i och runt Varberg om att MINIStuds snart öppnar!! Vi satsar på att starta den första perioden redan efter påsk!