Får jag lov att presentera MINIStuds nya gymnastikledare…..Melinda Ericsson!

Melinda kom som en solstråle in genom dörren med sin son när de gympade med MINIStuds i gruppen Minst under period 2, full av energi och positiv och engagerad! Hon berättade för mig att hon jobbat mycket som ledare för truppgymnaster och gillade MINStuds koncept där barnen får vänja sig vid rörelse tidigt. När hon sedan såg att jag sökte efter en gymnastikledare till och hon visade sitt intresse så kändes det helt rätt! Så nu under period 3 kommer Melinda att vara en del av MINIStuds och jag är jätteglad att få ha henne med i teamet! Varmt välkommen Melinda som gymnastikledare på MINIStuds!

För er som är lite mer nyfikna på Melinda kommer här en kort presentation!

Melinda

Mitt namn är Melinda och jag är född och uppvuxen i Halmstad. Nu bor jag även här tillsammans med min sambo och vår lille son.

Som nybliven förälder funderade jag en hel del på vad det fanns för aktiviteter för mig och min son. Då jag själv är gammal truppgymnast blev jag direkt nyfiken på MINIstuds när jag hörde att det var gymnastik från 4 månaders ålder. Att gympa på MINIstuds har varit både kul för mig och min son. Att se hans glädje och nyfikenhet har varit underbar samt att se utvecklingen från det ena tillfället till det andra.

Jag har jobbat som dans- och gymnastikledare för barn och ungdomar i många år och ser nu fram emot många roliga gympapass med er och era barn på MINIStuds.