Får jag lov att presentera MINIStuds nya gymnastikledare….. Maria Gustafsson!

Från starten av period 2 kommer Maria att vara med som gymnastikledare på MINIStuds! Hon kommer främst att hålla i de pass som går på lördag fm men även fungera lite som back-up om jag ex. är sjuk. När jag sökte efter en person som kan hjälpa mig och Maria nappade så fanns inga tvivel, Maria är i mina ögon en perfekt person för detta uppdrag! Glad, lugn, positiv, har erfarenhet av och med barn och har ett varmt hjärta. Hon har även massor av fler egenskaper och erfarenheter som gör att hon får förtroendet att vara gymnastikledare på MINIStuds. Här nedan kommer lite mer information om du är nyfiken på vem Maria är!

Maria Gustafsson:

Maria och Victor

Maria heter jag och jag är född och uppvuxen här i Halmstad. Efter några år i Stockholm är vi nu tillbaka i staden med tre hjärtan. Jag bor i ett hus med min sambo och vår lille son.

Både jag och min sambo är mycket intresserade av idrott, och när en vän till mig tipsade om MINIStuds så ville vi absolut prova det. Tänk att få ge vår son en introduktion till rörelse och glädje så tidigt i livet – fantastiskt! När vi en gång provat så var vi säkra på att vi ville fortsätta, att se glädjen i vår sons ögon då vi gympade var ju underbart! Nu är det en av veckans absoluta höjdpunkter som vi inte vill vara utan.

Min idrottsbakgrund har jag inom simning, både som aktiv och som ledare för barn och ungdomar i alla åldrar. Jag är även utbildad på det Idrottsvetenskapliga programmet på Högskolan i Halmstad, så idrott och rörelse har det blivit mycket av genom åren.

Med min bakgrund och med min nyvunna kärlek till MINIStuds så var jag inte sen att haka på uppdraget som ledare när jag hörde att Linda sökte någon. Att få inspirera och motivera människor till rörelse och glädje är bland det bästa som finns, och att jobba med barn är en enorm källa till glädje. Deras nyfikenhet och entusiasm är underbar! Jag ser verkligen fram emot många roliga tillfällen på MINIStuds framöver!