Får vi lov att presentera….. Sandra vår nya gymnatikledare!

Då MINIStuds verksamhet fortsätter att växa utökar vi nu med ytterligare personal! Först ut är Sandra som kommer hålla i en del pass för de 3 äldsta grupperna. Sandra har gympat med sin egen dotter på MINIStuds och jag har försökt få med henne i teamet många gångerJ Nu har vi hittat ett forum som passar både MINIStuds och Sandra vilket känns grymt! Sandra är en tjej som jag tycker är både tuff och mjuk på samma gång och man känner att hon är insatt i gymnastikens värld vilket skapar trygghet. Hennes passion gör henne till en bra ledare i mina ögon.

Här kommer lite mer info om Sandra som hon själv skrivit:

Sandra

Sandra heter jag och har fått äran att vara med och leda gymnastikgrupper här på MINIStuds. 

Jag är ursprungligen från Tjörn, Sveriges vackraste ö, och har bott i Halmstad i snart 9 år. 

Jag flyttade hit för att studera på lärarhögskolan och blev mot all odds kvar, då jag föll för en Halmstad-bo. Vi har nu en dotter som är drygt 1 år och vi bor inne i stan. 

 Under min föräldraledighet fick jag nys om att det fanns gymnastik för bebisar och blev väldigt glad då jag har varit gymnastikledare inom AG (artistisk gymnastik) samt truppgymnastik i många år och för många olika åldrar. Gymnastik och rörelse i all former är något jag anser är väldigt viktigt! 

 Stunden på MINIStuds var den bästa på hela veckan för mig och Ella och vi missade inte ett enda pass! Jag ser fram emot att jobba med er och era barn och hoppas på många roliga stunder! 

Välkommen i gymnastikledarteamet på MINIStuds Sandra!