Felicia Neborg

Mitt namn är Felicia, jag bor i centrala Halmstad och är en mycket glad och go tjej som sprider massa utav härlig energi och som verkligen bara älskar barn!
Jag är så glad över att ha fått äran att vara med som gymnastikledare här på MINIStuds. Jag har alltid älskat att vara omkring barn och tycker att det är oerhört roligt att se de utvecklas och framförallt hur stolta de blir när de lyckas med något! Innan jag fick jobbet här på MINIStuds så har jag jobbat som ledare i konståkning till yngre barn både på isen, men även av, då vi har gymnastik som fys och jag tog min första utbildning i ledarskap när jag va 13 år. Jag själv tränar Konståkning på hög
nivå sen jag var 9 år, och innan de gick jag i både gymnastik och dans.
Att röra på sig är bland det bästa jag vet och det är inte många minuter jag kan sitta still. Jag tycker att det är otroligt viktigt med rörelse i vardagen, man mår både bra och blir glad. Jag tycker även att man ska börja redan i tidig ålder. Rörelse=Glada barn, och det är det jag tycker är det bästa. Tillsammans hoppas jag på att vi kommer ha många roliga stunder tillsammans med er och era barn och ser fram emot detta mycket!