Gillar du MINIStuds verksamhet – skulle du vilja vara en i teamet?!

Nu söker MINIStuds personal till starten av period 1, dvs mitten av januari! Fundera igenom om ni vet någon som ni känner skulle passa som gymnastikledare hos oss! Kanske är det just DU! Vi söker en person med mycket energi, glad inställning och som har den där förmågan att fånga barnens uppmärksamhet och få dem att känna sig trygga.  Läs mer i informationen nedan:

MINIStuds söker: Gymnastikledare

MINIStuds är en förälder/barn verksamhet med inriktning på gymnastik. Varje vecka kommer barn i ålder 4 månader till 3 år, 11 mån och gympar med en vuxen på bestämd tid. Barnen delas in i olika grupper beroende på ålder. MINIStuds syfte med verksamheten är att barnen ska upptäcka glädjen i rörelse! Våga anta nya utmaningar, bygga självförtroende, träna olika sociala faktorer och, att utveckla sin motorik som även hjälper barnen i den intellektuella utvecklingen.

MINIStuds koncept lägger allt fokus på barnen under gymnastikpassen! Efter varje pass samlas barn och vuxna i fikarummet för mellanmål och påfyllning av energi. Det är ca 8-9 barn i varje grupp.

MINIStuds verksamhet växer och vi blir fler och fler barn som gympar för varje period. Nu söker MINIStuds därför efter en person som kan hålla i gymnastikpass med barn och vuxna. Den nya perioden startar i mitten av januari. Antalet pass att vara ansvarig för är inte helt bestämt utan styrs lite efter att jag hittar rätt person. Det kan röra sig från allt mellan 2-5 pass i veckan. Tiden som jag främst söker hjälp till är 2 pass på onsdagar mellan ca 15-19. Ett pass med gympa, fika och städning tar ca 2.5 timme.

Jag söker en person som är trygg i sig själv och har den där förmågan att fånga barnens uppmärksamhet och förtroende. Givetvis ska man gilla barn och förstå vikten av att se alla barn under alla pass. En fördel är om man har utbildning inom barnomsorg eller hälsa/idrott. Personen behöver även vara social mot de vuxna och representera MINIStuds varumärke på bästa sätt genom att möta alla med glatt humör. Du behöver ha självförtroende att leda och hålla i gymnastikpassen och kunna ge enkla och klara instruktioner. Under passen görs övningar såsom kullerbyttor, balansgång, boll-lek, lyssna övningar, klättra, hoppa med mera. I arbetet ingår även att plocka fram fika, hålla rent i köket samt dammsuga och se över lokalen efter passet.

Utbildning kring övningar och koncept sker på MINIStuds innan ni håller egna pass. Om personen har möjlighet att även rycka in med kort varsel om ordinarie personal t.ex. blir sjuk är det ett plus.

Lön: timlön

Intresserad? Skicka så snart som möjligt lite mer information om dig själv till linda@ministuds.se eller ring mig på 072-308 31 11.