Dunderstörst

3 – 3 år och 11 månader


Upplägg:

Nu är barnen 3 år, de klarar att lyssna och fokusera. En del barn är lite blygare och en del lite busigare. Alla personligheter är lika mycket värda! Vi samlas först i en ring och ser vilka kompisar som är på plats idag, en chans att få känna sig sedd (även om det ibland är lite läskigt). Efter uppvärmning jobbar vi med olika stationer. Det är viktigt att ge beröm men även feedback på vad barnen kan göra för att klara det ännu bättre! Då vi är noga med säkerheten vill vi att barnen gör vad de ska på stationen, om man inte vill göra just den kan man titta på när en kompis gör. Om barnet ändå inte vill så gå vidare till nästa station, så tvingar vi ingen såklart. Vi jobbar i grupper med få barn på varje pass vilket skapar trygghet och ger barnen en möjlighet att få hjälp och att synas vid varje pass.

Övningarna som vi gör är exempelvis hoppa jämfota eller på ett ben, handstående, hänga som en fladdermus i barren, gå som en apa och kullerbyttor. Som alltid bygger vi upp övningarna steg för steg och skapar rätt grund för att utföra slutövningen med så bra teknik som möjligt. Passen bygger på en del lite enklare övningar som blandas med mer koncentrationskrävande övningar där vi ledare guidar. Barnen lär sig snabbt passens uppbyggnad, gymparummets redskap, väcker sin nyfikenhet och utmanar sig själva. Tillsammans med en vuxen och miniStuds gymnastikledare gör vi denna stund rolig och lärorik.


Kostnad Period 3-2020 (v34-42) : härliga gympapass inkl mellanmål 1495kr

Vad betalar ni kunder för? anledningen att ministuds kostar en del är att vi aktivt väljer att ha mindre grupper (högst 9 barn) då vi ser att det ger barnen mycket bättre förutsättningar. Vi håller även en hög kvalitet på våra ledare som alltid ger 100%. Därför är det helt enkelt nödvändigt att ligga på denna nivå för att vi ska gå runt. För att underlätta erbjuder vi er gärna att dela upp fakturan om ni vill. Så bara säg till så hittar vi en lösning som känns bra för er.