Gymnastikledare Halmstad

OM MINISTUDS

MINIStuds är ett unikt koncept med mål att främja barn till rörelse redan från tidig ålder. I en inbjudande och familjär miljö erbjuder vi gymnastikpass för barn 4 månader tom 5 år. Vår verksamhet följer ett helhetstänk med hög kvalitet och starkt fokus på barnen och de förutsättningar som ger varje individ bästa utvecklingen motoriskt och socialt. För oss betyder det få barn per grupp, ett litet gymparum där gymnastikpassens flöde sätter alla barn i fokus, en trygg känsla och väldigt mycket glädje för barn och vuxna!

OM POSITIONEN

Som gymnastikledare i vår lokal i Halmstad har du ansvar för:

  • Att själv eller i enstaka fall tillsammans med en annan ledare, guida och väcka nyfikenhet hos barnen för att öka rörelseglädje
  • Under våra gymnastikpass pedagogiskt och inspirerande visa barn och vuxna de gymnastikövningar som vi ska utföra
  • Att förbereda dig inför ett gymnastikpass genom att läsa igenom och säkra hur du på bästa sätt genomför gymnastikpasset
  • Att kunna se hur övningen kan göras lättare/svårare för att kunna anpassas till varje individuellt barn
  • Barn och vuxna ska känna sig trygga och hemma i vår miljö
  • Förbereda och plocka bort mellanmål som bjuds efter gymnastikpasset
  • Städa gymnastikrummet och lokalen efter utfört gymnastikpass

EGENSKAPER/ERFARENHETER

MINIStuds verksamhet drivs med hjärta och ett enormt engagemang i barnens utveckling. Vi söker därför dig som har den underbara förmågan att fånga barnens intresse, både i och utanför gymnastikrummet. Du är mjuk i din personlighet, älskar att vara kring barn och vuxna och kan ta egna initiativ. Kunna hantera olika personligheter, barnens olika behov och att kunna se varje individ. Vi ledare skapar energin och stämningen i gymparummet och därav är det av största vikt att alltid ge sitt bästa! Erfarenhet av tidigare ledarskap med barn, utbildning inom hälsa/barn och gymnastikerfarenhet är av stort intresse. Då MINIStuds är ett företag med familjär känsla är det viktigt att vara öppen för att kunna hjälpa även andra ledare vid behov. Vi kommer jobba tätt ihop som ett team och du kommer få vara med och diskutera utvecklingsfrågor.

JOBBBESKRIVNING GYMNASTIKLEDARE

Anställning: Periodvis ca 5 månader i taget

Lön: Timlön 120kr/h, lön utgår från att man kommer till lokalen till att man är klar (ca 2,25h per pass)

Startdatum: augusti 2018

Arbetstider: Varierar från dagtid/em/kväll och helg. Kan bli upp till 20h/v om du vill! Möjligheterna är många om personen är rätt.

ANSÖKAN

Maila CV och personligt brev eller ring Linda Arnrup snarast på linda@ministuds.se/ 072-3083111