Hög tid att presentera vår nya gymnastikledare!

Idag är det dags att presentera vår nya gymnastikledare, hon heter Olivia Wiaczek! Olivia är en tjej som man direkt känner att hon är hemma i gymnastikens värld, hon vet hur man hjälper till, vad man ska tänka på, vad som är bra att träna. Hon läser biomedicin med inriktning på fysisk träning och hennes erfarenhet av att ha jobbat med små barn gör henne till en bra gymnastikledare! Här kommer lite mer information om henne som hon själv skrivit:

Olivia

Mitt namn är Olivia och jag är född och uppvuxen i Lund men har flyttade till Halmstad i höstas för att plugga Biomedicin med inriktning fysisk träning.

Idrott och träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Redan som väldigt ung började jag på dans och har sedan dess hunnit med allt ifrån gymnastik, friidrott till volleyboll. Enligt mig finns det inget bättre än att få röra på sig!

De senaste åren har jag jobbat mycket med barn i alla åldrar och tycker att det är supermysigt. Så att få kombinera gymnastik med barn är helt perfekt. Ser fram emot att se alla barns utveckling och hur mycket glädje MINIstuds kan ge både barn och vuxna.

Vi i gymnastikledareteamet hälsar Olivia välkommen!