Hur kan jag ta igen missat pass?

Har ni missat pass under pågående period? Ibland så händer det ju att barnen, eller kanske ni vuxna, är sjuka, eller så är man bortrest på sin vanliga gympatid och då missar man pass. För mig är det viktigt att ni får ihop så många pass som möjligt (helst alla 10 såklart!) under en period och därför skriver jag nu ner två alternativa lösningar:

  • Kom på en annan grupps pass. Prata med mig så kollar vi vilket pass ni kan gå på istället, det finns flera alternativ och det gör inget om man hoppar in på ett pass för mindre eller större barn.
  • Jag har ändrat konceptet lite för drop-in tillfällena och det heter nu drop-in/”ta ikapp” tillfälle. Så för er som missat pass kan ni komma på dessa tillfällen utan att betala såklart. Dessa tillfällen hålls ca 1 gång per månad, håll koll på hemsidan och facebook för att se när nästa tillfälle är.