Jenny Sandgren

Jag heter Jenny och tycker att det ska bli super kul att få vara gymnastikledare på MINIStuds. Jag är diplomerad hälsoutvecklare med kompetens inom livsstilscoachning. Jag förespråkar en hälsosam livsstil och för mig är det att hitta verktyg i livet som främja den egna hälsan. Dessutom har jag en fördjupning i samtalsträning, stresshantering, mental träning och olika avspänningstekniker och massageterapi.
Jag är född och uppvuxen i Ljungby ca 7 mil från Halmstad. I Ljungby bor jag med min familj som består av min man och sönerna, Christopher, Oliwer och Charlie. I Halmstad har jag många fina barndomsminnen och sen 20 år tillbaka har mina föräldrar sommarstuga på Östra Stranden. Jag älskar havet, det är så rogivande! Jag gillar att ta en tur i skogen med min MTB-cykel eller träna i grupp. Andra intresse som har hängt med sen barndomen är att musicera i Ljungby Blåsorkester. Där tar jag ton med min Tvärflöjt eller Piccolaflöjt.
Jag hoppas att min glädje för barn och mitt intresse för hälsa/ friskvård ska smitta av sig och att vi får många roliga stunder på MINIStuds tillsammans.
Kontaktuppgifter Jenny: telefon 070-7648160