Linda Arnrup

Det gick tre år av planering, jag hann själv få två barn och sen var det äntligen dax! I januari 2014 startade jag min verksamhet som heter MINIStuds. Jag har ett stort intresse för gymnastik och har själv varit aktiv gymnast. Jag blir alltid glad över att se mina egna och andra barns stolta blickar när de lyckas med något nytt. Så nu har jag lyckats kombinera  mitt gymnastikintresse och intresset för barns utveckling och driver MINIStuds, en verksamhet som syftar till att främja de allra minsta barnen till rörelse och lek.

Barnen som gympar är helt fantastiska och de blickar och uttryck jag får från barnen säger allt och ger mig otroligt mycket energi. Jag får höra från föräldrar att de märker så tydligt att deras barn har gått på MINIStuds, de älskar rörelse, att snurra, hänga, krypa, klättra och röra sig. Att barnen får röra sig som de gör på MINIStuds skyndar på den motoriska utvecklingen vilket i sin tur hjälper dem även i sin intellektuella utveckling.

Jag hoppas att du som förälder känner att denna verksamhet skulle passa dig och ditt barn och att det skulle vara väldigt roligt att göra någonting tillsammans med andra barn och föräldrar.

Kontaktuppgifter Linda: Telefon: 072-3083111 Email: linda@ministuds.se