Lite förändringar under period 2

Jag har behövt besluta mig för att inte köra en period 2 i Ängelholm. Jag har vänt och vridit på olika lösningar, olika lokaler, hur jag ska göra med redskap, hur jag ska fördela min tid mm. Jag har kommit fram till en viktig slutsats under denna tid och det är att jag vill kunna erbjuda samma koncept i Ängelholm som i Halmstad! Jag vill kunna köra alla grupper, ha drop-in, kalas mm.  Har letat efter en egen lokal och dragit i många trådar, tyvärr utan resultat då tiden är väldigt knapp. Det betyder dock inte att MINIStuds inte kommer tillbaka, ev kör jag igång till 100% efter sommaren så håll utkik.

Då de 2 minsta och mellan grupperna i princip är fullbokade redan (1 plats kvar bara) så sätter jag upp fler tider för dessa. Vill även starta en minsta grupp som går under fm, hoppas att en tiden ska kunna passa er som har ett storasyskon på förskolan. se mer info om tider under respektive grupp.