Fyller ditt barn år snart så det är dags för kalas?!

På MINIStuds har barnen tillgång till ett ca 45 kvadratmeter stort gymparum. Gymparummet har mjuka mattor på golvet och spännande redskap som inviger till rörelse, lek och glädje! Här kan barn mellan ca 0-6 år klättra, hoppa, göra kullerbyttor, hänga i gymnastikbarren, gå balansgång, leka med bollar och lyssna på musik! Det går även att samla barnen på en yta fri från redskap om ni vill och ha presentöppning eller leka en lek tillsammans. För de barn som vill ta det lite lugnare en stund finns pärlor och målarsaker.

Efter en stunds lek behövs det fyllas på med lite energi och godsakerna serveras i fikarummet. Där finns tillgång till kyl med frysfack, kaffekokare, micro mm. I lokalen finns även ett bra utrymme utrustat med filt och fiskespö för fiskdamm. Givetvis finns skötbord och toalett. Alla rum är helt anpassade efter barn. MINIStuds lokal passar för kalas till barn som fyller från 1-6 år. Jag skulle säga att lokalen rymmer ca 8-10 barn.

Det är endast ni som har kalas som är i lokalen så ert barn får umgås och leka med sina vänner under hela tiden!

Ni hyr lokalen i ca 2.5-3 timmar. Någon av oss i personalen öppnar lokalen ca 30-45 min innan kalaset börjar så kan ni duka, blåsa ballonger mm. Det som ni vill äta och dricka under kalaset tar ni med själva. Ca 15 min efter kalaset är slut så kommer vi tillbaka, ni tar då bara med era saker och lämnar lokalen, städningen tar vi hand om! Kostnad för hyra ca 3h inkl. städning: 1350kr

Tider då kalas är möjligt:

  • Fredagar
  • Lördagar från kl 14

Visst låter det både roligt och lite skönt för dig som vuxen!

Maila Amanda@ministuds.se för att få koll på lediga datum!