MINIStuds app – Nu sprider vi rörelseglädje med våra härliga gymnastikövningar i hela Sverige!

Appstore
Redan när Ert barn är stabilt i nacken kan ni starta! Härliga gymnastikövningar som inbjuder till rörelseglädje. Här gör vi kullerbyttor tillsammans redan från ca 4 månaders ålder!  Barnen får hoppa, stå på huvudet, gå balansgång och mycket mer! Till varje övning finns bra information och en film där ett barn visar övningen tillsammans med en vuxen. Enkla redskap behövs, sånt som ni nog redan har hemma. Övningarna är skapade med fokus på glädje och mycket bus, att lära sig genom att ha roligt!

Övningar i appen görs även i vår fysiska verksamhet i Halmstad och är kontrollerade och rekommenderas av barnläkare.

Vi använder oss av 3 olika grupper:

  • Minst (barn ca 4-7 månader)
  • Mellan (barn ca 8-12 månader)
  • Störst (barn ca 13-20 månader)

Genom att utföra samma pass tillsammans flera gånger kommer ni vuxna snabbt se hur Ert barn utvecklas!

Appen är tillgänglig för iPhone och iPad och laddas ner GRATIS i Appstore, och ni får tillgång till ett ”prova-på” pass. Passet följer samma tänk och ordning som våra fysiska pass i vår verksamhet i Halmstad.

Så här har ni en app där BARNEN tränar motorik, kroppskontroll, styrka, rumsuppfattning, balans och rotation! Ge ert barn en bra start i livet och ha roligt tillsammans samtidigt!

Ida som driver bloggen workout is passion, tipsar om MINIStuds app! Läs hela inlägget via länken: http://www.familjeliv.se/blogg/workoutispassion/ipad-nej-motion-ja-105073

1234