Titta på filmen och läs om hur Madeleine,mamma till Elise, upplever dotterns utveckling under deras tid på MINIStuds! Här beskriver hon Elise favoritövningar, den sociala utvecklingen och deras känsla för MINIStuds verksamhet!

”Vi märker en enorm skillnad i Elises utveckling sedan vi började på MINIStuds och det är så roligt!
Elise har lärt sig väldigt många nya saker sedan vi började och hon har fått bättre kontroll över sina rörelser. Numera både hoppar, backar och klättrar hon för fullt. Hon har också lärt sig stå på ett ben, stampa med fötterna och att hänga i armarna. Listan kan göras lång, men det är några saker som vi lagt märke till att hon gillar extra mycket just nu.
Något som jag har lagt märke till är, att Elise har gått från att vara en ganska blyg och lite tillbakadragen tjej till att våga ta för sig mer. Hon utmanar sig själv och vågar prova på nya saker.
Elise tycker att det är allra roligast att klättra och åka rutschkana, hänga med armarna i gymnastikbarren eller repstegen, krypa genom tunneln och backa /springa när vi säger ”klara, färdiga, spring!”.
Jag tycker att vi har en jättebra stämning på MINIStuds! Alla är glada och peppande så att det blir till en lek som gör att barnen trivs. Och framför allt tycker jag att Linda som ledare känns engagerad och lyhörd. Det märks att du tycker att det är roligt och det smittar av sig ”

”Hon älskar sitt MINIStuds och jublar varje gång vi ska dit!” skriver mamma och pappa till Majken 3 år om vad deras tjej tycker om sin gympa! Här får ni chansen att läsa mer om vad de känner för MINIStuds koncept och vad Majken lärt sig. Sen måste ni ju såklart kika på filmen, man kan inget annat än bli glad!

”Majken började som liten i MINIStuds och vi fastnade direkt för konceptet. MINIStuds är så mycket mer än bara gympa. Rörelse med glädje är självklart i fokus men även den sociala stunden efter varje pass med lite fika till vuxna och barn tilltalar oss. Ledarnas engagemang smittar av sig på både vuxna och barn. Majken har fått utveckla sin motorik och kroppskontroll genom lekfulla och säkra övningar. Hon älskar sitt MINIStuds och jublar varje gång vi ska dit!”

MINIStuds – Här är Viggo 11 månader, bilden är tagen vid såpbubblestunden. Nedan beskriver Ellinor, mamma till Viggo, deras tid på MINIStuds! Vad har Viggo för favoriter och hur har han utvecklats under sina hittills 6 månader på MINIStuds!

”Jag och min son Viggo har gått på MINIStuds sedan Viggo var 5 månader. Idag är Viggo snart 11 månader, och som med alla andra barn har det såklart hänt mycket i hans utveckling. Men med MINIStuds upplever jag att Viggo har blivit en kille som tar för sig mer, och vågar mer!Han tycker om att göra det mesta på MINIStuds, men framför allt tycker han om att ”skaka äggen”, göra bakåtkullerbytta ”på” mig, krypa i tunneln, och busa under/över fallskärmen. Man känner sig alltid välkommen till MINIStuds. Varje gång man kommer innanför dörren är Linda där och välkomnar oss. Där finns en familjär känsla, och det är alltid så trevligt att sitta kvar efteråt och fika och prata med de andra föräldrarna.

Framförallt tycker jag att MINIStuds ger mig tips på lek och utmaningar som jag kan göra med Viggo hemma själv. Det ger Viggo stimulans och även social träning, samtidigt som det är roligt och socialt för mig att träffa andra föräldrar! ”

3