MINIStuds första år!

Nu ska jag inte bli sentimental men kan inte låta bli att bli varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på MINIStuds första år. Jag tittade för ett tag sen på en 3års plan som jag skapat innan vi drog igång och insåg att jag redan är där, helt galet! Började året och period 1 i folkets hus, vi var då 22 stycken barn med föräldrar. Insåg ju ganska snabbt att verksamheten var omtyckt och helt plötsligt stod jag med egen lokal haha! Det gjorde ju att man kunde bli mer flexibel på tider, fler pass och framförallt kunna göra MINIStuds lokal till mitt eget och helt barnanpassat. Sommaren kom snabbt och jag bestämde mig för att ha sommaröppet och det blev en succe! Några tillfällen stod det barn och väntade innan jag öppnade och bilar stod parkerade långt ut på gatan. Förutom härliga gympastunder både inne och ute under sommaren så fick jag även många nya kunder. Under period 3 som startade efter sommaren och även period 4 nu fram till jul så har antalet barn ökat ständigt och vi har nu varit 52 stycken!

Vad händer nu framöver: Vi kör på i Halmstad med alla grupper, redan en månad innan vi startar igen har jag 42 anmälda i Halmstad och 9 i Ängelholm. Ängelholm ja, visst är det super! Nu kör jag igång de 2 minsta grupperna, dvs minst och mellan på Roslundas öppna förskola. Jag hoppas att det kommer flyta på bra även i Ängelholm så att jag till period 2 startar i april kan hitta en större lokal och även kunna ha barn över 1 år. Sen har jag just nu ett samarbete med Högskolan Halmstad, några studenter arbetar med en prototyp till en MINIStuds app. Otroligt spännande och jag hoppas det mynnar ut till en färdig app att släppa live så småningom. Jag kommer även ha tillgång till en mentor hela 2015. Har blivit utsedd av Halmstad näringsliv som ett företag med tillväxtpotential, känns så roligt!

Vill säga STORT TACK till alla er som gympar, stöttar, och tror på mig och min verksamhet! Jag ser fram emot nästa år med spänning och jag hoppas ni gör det med! Njut av allt som väntar under jul och nyår, vi ses snart igen!