MINIStuds på biblioteket i Söndrum

Har fått förfrågan från biblioteket i Söndrum om jag kan/vill komma och ha lite gympa där. Givetvis tackar jag ja, jag tycker det känns fantastiskt kul att de vill att jag ska komma! Enligt biblioteket har varit många mammor som efterfrågat fler aktiviteter för små barn så då tar jag chansen att visa vad MINIStuds är och pratar lite om varför det är bra att gympa med sitt barn!

Då jag inte kan säkra lokalen och vi inte har alla MINIStuds mjuka mattor på golvet har vi bestämt att åldern blir mellan 4-9 månader. Jag rekommenderar de vars barn börjat röra sig mycket och behöver mer utmaningar att komma på den riktiga gympan på MINIStuds istället.  Gympan på biblioteket blir en mysig stund för oss som är med, vi kommer träna balans, rotation, göra någon kullerbytta och öka samarbetet förälder/barn. Kostnad är 25 kr och betalas till biblioteket. Observera att ni måste ha en biljett, antal platser är begränsat. När biljetterna släpps kan ni läsa mer om på bibliotekets hemsida.

Följande datum mellan kl 10.30-11.10 kommer MINIStuds vara på biblioteket Söndrum:

  • 11/9
  • 9/10
  • 6/11
  • 4/12

Vi kanske ses!