MINIStuds söker fler gymnastikledare till januari 2017!

MINIStuds söker: Gymnastikledare

MINIStuds är en förälder/barn verksamhet med inriktning på gymnastik. Varje vecka kommer barn i ålder 4 månader till 5 år och gympar med en vuxen på bestämd tid. Barnen delas in i olika grupper beroende på ålder. MINIStuds syfte med verksamheten är att barnen ska upptäcka glädjen i rörelse! Våga anta nya utmaningar, bygga självförtroende, träna olika sociala faktorer och, att utveckla sin motorik som även hjälper barnen i den intellektuella utvecklingen.

MINIStuds koncept lägger allt fokus på barnen under gymnastikpassen! Efter varje pass samlas barn och vuxna i fikarummet för mellanmål och påfyllning av energi. Det är ca 8-9 barn i varje grupp.

MINIStuds verksamhet har idag funnits i ca 3 år. Vi växer ständigt och för att kunna följa med och tillgodose det utökade antal barn som vill vara med, söker MINIStuds efter en fantastisk gymnastikledare som kan hålla i gymnastikpass med barn och vuxna. Som det ser ut nu så handlar det främst om helger, ca 5 timmar lördag eller söndag eller båda dagarna. Barnens ålder är då ca 1-4 år. När vi alla är trygga med att ni känner till verksamheten och dess koncept finns chans till utökad arbetstid, även i den takt som verksamheten växer.

Jag söker en ansvarstagande person som är trygg i sig själv och har den där förmågan att fånga barnens uppmärksamhet och förtroende. Givetvis ska man gilla barn och förstå vikten av att se alla barn under alla pass. En stor fördel är om man har utbildning som pedagog eller inom hälsa/idrott. Personen behöver även vara social mot de vuxna och representera MINIStuds varumärke på bästa sätt genom att möta alla med glatt humör. Du behöver ha självförtroende att leda och hålla i gymnastikpassen och kunna ge enkla och klara instruktioner. Mycket energi är viktigt och att känna äkta glädje över den uppgiften man utför. Att kunna hantera stressiga situationer och ta egna initiativ, känna av läget. Under passen görs övningar såsom kullerbyttor, balansgång, styrka i romerska ringar, boll-lek, lyssna övningar, klättra, hoppa med mera.

I arbetet ingår även att plocka fram fika, hålla rent i köket samt dammsuga och se över lokalen efter passet. Ett pass med gympa, fika och städning tar ca 2.5 timme.

Utbildning kring övningar och koncept sker på MINIStuds innan ni håller egna pass.

Lön: timlön

Intresserad? Skicka så snart som möjligt lite mer information om dig själv till linda@ministuds.se eller ring mig på 072-308 31 11.