MINIStuds söker: Gymnastikledare

MINIStuds är en förälder/barn verksamhet med inriktning på gymnastik. Varje vecka kommer barn i ålder 4 månader till 5 år och gympar med en vuxen på bestämd tid. Barnen delas in i olika grupper beroende på ålder. MINIStuds syfte med verksamheten är att barnen ska upptäcka glädjen i rörelse! Våga anta nya utmaningar, bygga självförtroende, träna olika sociala faktorer och, att utveckla sin motorik som även hjälper barnen i den intellektuella utvecklingen.

MINIStuds koncept lägger allt fokus på barnen under gymnastikpassen! Vår verksamhet har idag funnits i ca 3.5 år. Vi har 7 olika gymnastikgrupper och ca 20 pass/v.

Vi söker nu en ledare till periodstarten i augusti. Barnen som ni ska ha gymnastikpass med är i åldern ca 2-5 år. De yngsta gympar med en vuxen och en ledare medan barnen i vår äldsta grupp, MINIEliten, gympar med 2 ledare. Möjlighet finns att ansvara även för en del av planeringen av passen. MINIStuds strävar efter en mångfald av ledare, kvinnor/män och olika åldrar. Vi anser att vi då kan komplettera varandra och skapa en långsiktighet!

Som ledare är man ansvarig för att leda organiserade och välplanerade gymnastikpass. Ni anordnar även fikastunden och är ansvarig för städningen.

Vi söker en person med härlig energi och som känner att jobba med barn, det är fantastiskt! Som ledare behöver ni både massor av energi, att kunna släppa loss men även vara lugn och kunna säga ifrån. MINIStuds koncept bygger på att vi är få barn i varje grupp och att se och hjälpa alla barn vid varje tillfälle. Detta ger dem en bättre möjlighet att utvecklas och en tryggare miljö att gympa i. Att agera pedagogiskt i alla situationer, från att barnen kommer, under gymnastikpasset och tills vi sagt hej då och tack för idag. Arbetet innebär mycket eget ansvar och kräver en mogen person med erfarenhet av att arbeta och leda barn.

Tiderna som är aktuella är att arbeta 2 vardagar i veckan, ca mellan kl 15-19.30 samt lördagar mellan ca 8-15. Helst vill vi ha någon som kan jobba på alla dessa tider men om ni är intresserade och enbart kan på lite av tiderna så hör av er ändå!!

Gymnastikledaren ska kunna representera MINIStuds varumärke på bästa sätt genom att möta alla med glatt humör. Mycket energi är viktigt och att känna äkta glädje över den uppgiften man utför. Att kunna hantera stressiga situationer och ta egna initiativ, känna av läget.

Lön: timlön

Intresserad? Skicka så snart som möjligt lite mer information om dig själv till linda@ministuds.se eller ring mig på 072-308 31 11.