MINIStuds söker gymnastikledare till gruppen MINIEliten!

MINIStuds är en förälder/barn verksamhet med inriktning på gymnastik. Varje vecka kommer barn i ålder 4 månader till 5 år och gympar med en vuxen på bestämd tid. Barnen delas in i olika grupper beroende på ålder. MINIStuds syfte med verksamheten är att barnen ska upptäcka glädjen i rörelse! Våga anta nya utmaningar, bygga självförtroende, träna olika sociala faktorer och, att utveckla sin motorik som även hjälper barnen i den intellektuella utvecklingen.

MINIStuds koncept lägger allt fokus på barnen under gymnastikpassen! Vår verksamhet har idag funnits i ca 3 år. Vi har 7 olika gymnastik grupper och ca 23 pass/v.

Vår ena gymnastikledare Sandra är gravid och vi söker nu därför efter en ersättare. Sandra jobbar med vår äldsta grupp MINIEliten. Barnen är 4 och 5 år gamla och den enda gruppen på MINIStuds som inte har en vuxen med sig i rummet. Vi gympar därför med ca 10 barn och 2 ledare under dessa pass. Det innebär att ledaren kommer att arbeta tillsammans med en annan ledare. Passen går på tisdagar kl 18.00 och torsdagar kl 17.30 och man jobbar ca 2h per tillfälle. Startdatum styrs av hur Sandra mår men redan i januari kan man få hoppa in vid ev. sjukdom.

Jag söker en ansvarstagande person som är trygg i sig själv och har den där förmågan att fånga barnens uppmärksamhet och förtroende. Givetvis ska man gilla barn och förstå vikten av att se alla barn under alla pass. Då vi i denna grupp lägger stort fokus på att lära barnen att göra ex handstående, flickis, kullerbytta framåt och bakåt själva så är det av stor vikt att personen har erfarenhet av gymnastik och förstår vad det innebär att passa bäst. Det är även viktigt att man kan samarbeta och vara samspelt med den andra ledaren samt våga hålla ordning i gymparummet.

Gymnastikledaren ska kunna representera MINIStuds varumärke på bästa sätt genom att möta alla med glatt humör. Mycket energi är viktigt och att känna äkta glädje över den uppgiften man utför. Att kunna hantera stressiga situationer och ta egna initiativ, känna av läget.

I arbetet ingår även att servera frukt innan passet, hålla rent i köket samt dammsuga och se över lokalen efter passet. Ett pass med gympa, fika och städning tar ca 2 timmar.

Lön: timlön

Intresserad? Skicka så snart som möjligt lite mer information om dig själv till linda@ministuds.se eller ring mig på 072-308 31 11.