MINIStuds söker personal

MINIStuds söker: Gymnastikledare

MINIStuds är en förälder/barn verksamhet med inriktning på gymnastik. Varje vecka kommer barn i ålder 4 månader till 3.5 år och gympar med en vuxen på bestämd tid. Barnen delas in i olika grupper beroende på ålder. MINIStuds syfte med verksamheten är att barnen ska upptäcka glädjen i rörelse! Våga anta nya utmaningar, bygga självförtroende, träna olika sociala faktorer och, att utveckla sin motorik som även hjälper barnen i den intellektuella utvecklingen.

MINIStuds koncept lägger allt fokus på barnen under gymnastikpassen! Efter varje pass samlas barn och vuxna i fikarummet för mellanmål och påfyllning av energi. Det är ca 8-9 barn i varje grupp.

Nu söker MINIStuds omgående efter en person som kan hålla i gymnastikpass med barn och vuxna. Främst rör det sig om de 2 grupper som heter Jättestörst och Superstörst för barn mellan ca 1.5 – 3.5 år. Idag finns dessa pass under tisdag och onsdag em. men det är dags att lägga in dessa pass även under helgen och det lutar åt lördag fm.

Jag söker en person som är trygg i sig själv och har den där förmågan att fånga barnens uppmärksamhet och förtroende. Givetvis ska man gilla barn och förstå vikten av att se alla barn under alla pass. En fördel är om man har utbildning inom barnomsorg eller hälsa/idrott. Personen behöver även vara social mot de vuxna och representera MINIStuds varumärke på bästa sätt genom att möta alla med glatt humör. Du behöver ha självförtroende att leda och hålla i gymnastikpassen och kunna ge enkla och klara instruktioner. Under passen görs övningar såsom kullerbyttor, balansgång, bollek, lyssna övningar, klättra, hoppa med mera. I arbetet ingår även att plocka fram fika, hålla rent i köket samt dammsuga och se över toalett efter passen.

Utbildning kring övningar och koncept sker på MINIStuds med mig Linda innan ni får ha egna pass. Om personen har möjlighet att även under vardagar rycka in med kort varsel om jag t.ex. blir sjuk är det ett plus.

Den anställda får betalt med timlön, uppskattad arbetstid under en lördag är ca 4-5 timmar (ca kl. 9-14).

Intresserad? Skicka lite mer information om dig själv till linda@ministuds.se eller ring mig på 072-308 31 11.