MINIStuds utökar med en grupp till, för barn upp till nyligen födda 4 år!

MINIStuds har idag en rolig nyhet!!!
Vi har beslutat att vi har möjlighet att utöka åldersgränsen från 3.5 år upp till 3 år och 11 månader (eller ja tills att barnet fyller 4 år) till period 1: 2016! Vi vet att vi har gymnastikledare med rätta kunskaperna, de rätta redskapen och ett gymparum som klarar detta! Det kommer därför att utökas och bli en 6e grupp som heter DunderStörst! Det innebär även att åldern på grupperna kommer att justeras lite och se ut som följande:

JätteStörst: barn 1,5-2,5 år
SuperStörst: barn 2-3 år
DunderStörst: barn 3-3 år 11 mån

Som ni kan se så överlappar några grupper lite, prata gärna med någon av oss ledare om vilken grupp som känns bäst, det kan bero lite på om ni varit med och gympat tidigare, sociala faktorer och den motoriska utvecklingen. Gympapassen ska vara lärorika men även såklart roliga och ge barnen en chans att bygga självförtroende!

Vi på MINIStuds hoppas att ni är lika glada över detta som vi! Då efterfrågan är stor på helgpass kommer vi även utöka antalet pass under helgerna! Vi ser fram emot att få följa ännu fler barn och ge dem möjligheten att förbättra sin kroppskontroll, balans och sina ”genom hela livet viktiga” grundformer. Välkomna till den underbara världen av rörelse!

Anmälan till period 1-2016 kommer att släppas om ca 1 vecka, håll koll!