Nu är det dags för MINIStuds att utöka med ännu fler gymnastikledare!

MINIStuds verksamhet växer ständigt och nu söker vi därför efter en person som kan hålla i gymnastikpass med barn och vuxna.  Den person som vi söker nu ska främst hålla i pass för barn mellan 4-20 mån, dvs grupperna som heter minst, mellan och störst. Arbetstiden per vecka kan variera, lite efter vad som passar Er och MINIStuds men ca 5-10h/v från start. När vi alla är trygga med att ni känner till verksamheten och dess koncept finns chans till utökad arbetstid, även i den takt som verksamheten växer.

Jag söker en lugn, ansvarstagande person som är trygg i sig själv och har den där förmågan att fånga barnens uppmärksamhet och förtroende. Givetvis ska man gilla barn och förstå vikten av att se alla barn under alla pass. En fördel är om man har utbildning inom barnomsorg eller hälsa/idrott. Personen behöver även vara social mot de vuxna och representera MINIStuds varumärke på bästa sätt genom att möta alla med glatt humör. Du behöver ha självförtroende att leda och hålla i gymnastikpassen och ge klara och tydliga instruktioner. Under passen tränas motorik, styrka, smidighet och sociala faktorer. Exempel på övningar är kullerbyttor, hoppa i sidled, klättra, krypa genom ringar, gå, balansgång och flyga helikopter.

I arbetet ingår även att plocka fram fika, hålla rent i köket samt dammsuga och se över lokalen efter passet. Ett pass med gympa, fika och städning tar ca 2.5 timme.

Intresserad? Skicka så snart som möjligt lite mer information om dig själv till linda@ministuds.se eller ring mig på 072-3083111.