Platsansvarig Halmstad

OM MINISTUDS

MINIStuds är ett unikt koncept med mål att främja barn till rörelse redan från tidig ålder. I en inbjudande och familjär miljö erbjuder vi gymnastikpass för barn 4 månader tom 5 år. Vår verksamhet följer ett helhetstänk med hög kvalitet och starkt fokus på barnen och de förutsättningar som ger varje individ bästa utvecklingen motoriskt och socialt. För oss betyder det få barn per grupp, ett litet gymparum där gymnastikpassens flöde sätter alla barn i fokus, en trygg känsla och väldigt mycket glädje för barn och vuxna! Vi står nu inför en spännande expanderingsresa med stora utvecklingsplaner, och för det krävs ett riktigt bra team!

OM POSITIONEN

Som platsansvarig i vår lokal i Halmstad har du ansvar för:

  • Planera, genomföra och utveckla cirka 5-6 fasta gymnastikpass per vecka.
  • Agera teamleader åt timanställda i Halmstad.
  • Säkerställa extrapersonal vid behov.
  • Vara ansvarig för lokal marknadsföring, rapportera resultat enligt KPIer kontinuerligt till VD
  • Kontinuerliga avstämningar med VD.
  • Vara delaktig i företagets rekryteringsprocesser.
  • Arbeta kreativt och förbättra verksamheten med övriga platsansvariga samt MINIStuds ledning.
  • Arbeta för att utveckla verksamheten i Halmstad.
  • Vara behjälplig med enklare administration
  • Säkerställa att lokalen uppnår våra krav.

EGENSKAPER/ERFARENHETER

MINIStuds verksamhet drivs med hjärta och ett enormt engagemang i barnens utveckling. Vi söker därför dig som har den underbara förmågan att fånga barnens intresse, både i och utanför gymnastikrummet. Du är mjuk i din personlighet, drivande, älskar att vara kring barn och vuxna och kan ta egna initiativ. Att kunna se var och när uppgifter behöver göras inom områden såsom personal, utveckling, administration eller praktiska saker som att hålla lokalen fräsch. Personen vi söker behöver ha en mycket positiv inställning, kunna dela med sig av mycket energi och ta emot mycket glädje.

Erfarenhet av tidigare ledarskap med barn, utbildning inom hälsa/barn och gymnastikerfarenhet är av stort intresse. Även kunskaper inom bra marknadsföring är ett plus.

MINIStuds är ett företag under utveckling och det är därför av största vikt att vara en teamspelare där alla hjälps åt! Ta chansen att vara med på vår fortsatta resa där visionen att rörelse ska vara en självklarhet för alla barn genom hela livetär i fokus! Utvecklingsmöjligheter i framtiden finns för rätt person.

JOBBBESKRIVNING PLATSANSVARIG

Anställning: Visstidsanställning på 50% med möjlighet till fler timmar på timlön. Kontrakt skrivs aug 2018-jun 2019 som starts med mål att kunna förlänga avtalet direkt.

Startdatum: augusti 2018

Arbetstider:Styrs en del av gymnastikpassens schema. Går att diskutera men räkna med vardagar blandat fm eller em. Även helgtider finns om man skulle vilja. Övriga arbetstider under eget ansvar men även efter behov.

ANSÖKAN

Maila CV och personligt brev eller ring Linda Arnrup på linda@ministuds.se/ 072-3083111