Sommaröppet startar!

Nu är sommaren här och MINIStuds har sommaröppet!

MINIStuds håller öppet vissa dagar under sommaren. Kom och lek i ett 40 kvadratmeter stort gymparum! Golvet är täckt med mjuka mattor och det finns mjuka redskap, bollar, gymnastikbänk, hopprep, musik och mycket mer att låta fantasin och nyfikenheten underhållas av! Om det är fint väder kan man även hålla till på gräsmattan precis utanför, ta gärna med en egen filt.

Med jämna mellanrum under dagen har vi lite gemensamma övningar med bland annat kullerbyttor, fallskärmen och träna balans och rotation.

Verksamheten håller öppet mellan kl 9-15, kom och lek och umgås när det passar dig och ditt barn. MINIStuds är anpassat för barn i åldern 0-3 år. Kostnad 100 kr/barn och tillfälle (betalas kontant eller med swish). I priset ingår fika till barn och vuxen. Fikat kan intas inne eller ute.

Sommaröppet kl 9-15; 18/6 , 23/6 , 30/6, 9/7

Jag kommer även att ha koll på vädret och hålla öppet fler dagar om vädret inte bjuder in till strandlek. För dessa mer spontana dagar kommer informationen att visas här på hemsidan samt på facebook http://facebook.com/ministuds

VÄLKOMNA!