Statusrapport så här 5 dagar innan start av period 2!

Imorse klädde jag ut mina två tjejer till påskkärringar, påskriset hänger uppe och tuppen står på plats, så nu är påsken här det kan jag känna! Men innan allt påskfirande vill jag passa på att ge en liten uppdatering kring starten av period 2 för vi kör ju igång direkt när påskhelgen avslutats!

De minsta grupperna är fullbokade och har varit länge nu. Det som märks skillnad inför period 2 är att grupperna som heter störst inte är fullbokade, många av de som varit med under period 1 kommer gå i mellan gruppen en period till så jag har utökat med ytterligare en mellan grupp då många både nya och ”gamla” ministudsare vill vara med! De grupper där de anmälda barnen främst söker fler gympakompisar är Jättestörst gruppen på tisdagar kl 15.30 och störst gruppen på onsdagar kl 9.30. Så om ni har, eller känner någon som har barn mellan ca 1 till 2.5 år så tipsa dem gärna att kika in på hemsidan!

Nu ska ajg dyka in i gympa passens värld igen och planera alla härliga pass! Vill önska er alla en underbar påsk så ses vi snart, väldigt snart!:)