Tack alla ni som varit på MINIStuds period 2 – 2014!

5  3 9 10

87 2 1

11 6124

13Entre lokal

Sista passet för denna period, period 2-2014, närmar sig… Först så måste jag ju få skriva att ”jösses, vad tiden går fort!”, 2 perioder av MINIStuds har passerat. Vill säga att jag är så glad för min verksamhet! Reflekterade häromdagen över att jag ju faktiskt redan i årskurs 8 ville bli idrottslärare. Den tanken fanns kvar länge men när jag några år senare var idrotts skadad så mycket och slutade spela fotboll så försvann tanken då jag inte ”ville bli idrottsläraren som säger åt eleverna att visa övningarna”. Men nu är jag ju nästan där, vet inte om jag känner mig som en lärare men det är jag ju ändå, att det sedan blev så små barn är ju bara helt fantastiskt, det känns så rätt!

Det har hänt mycket denna perioden, små barn har blivit större, utvecklats och visat massor av framsteg och jag har blivit mer rik på kunskap och glädje! Sen har ju MINIStuds egen lokal växt fram mer och mer, känner mig riktigt nöjd över hur bra jag fått det! Lokalen har fått en bra mysfaktor och fungerar så bra praktiskt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till alla ni små goa barn som gympat med mig, ni ger mig så mycket energi och glädje och få se den stolthet ni visar är bara obeskrivlig! Tack alla föräldrar för att ni kommer varje vecka och låter mig vara en del av era barns utveckling och liv!

Nu kommer sommaren och MINIStuds har sommaröppet!

Vecka 35 (sista veckan i augusti) startar period 3, ni hänger väl på!