Vinnarna i vår tävling och deras motiveringar!

Tävlingen där ni skulle bland annat skriva en kommentar om ett framsteg/minne som ert barn har från MINIStuds är nu avgjord. Här kommer vinnarna och en bild på priserna! Priserna kommer ifrån MINIStuds, Spis och Deli och Skånskan!

vinsterna

Sara och Majken! 

Majken har älskat MINIStuds från första stund! Jag glömmer aldrig lyckan i hennes ögon när hon hängde själv i barren när hon var liten. Sedan hängde hon överallt så fort hon fick tillfälle! ??????? Vi började som testpiloter i december 2013 och har nu MINIStudsat i 14 perioder! Snart drar nästa härliga period igång!??‍♀️??‍♀️????

Majken

Johanna och Ian 

Finns många bra minnen från ministuds, Ian har utvecklats inte bara fysiskt och utan även socialt, och hur medveten han är om de olika övningarna, alltid redo! Nu vid ett år kan han med bara lite, lite hjälp göra en kullerbytta, så häftigt!
B. Vi har varit med i tre perioder och ska börja vårt fjärde. ?

Ian

Sara och Julia

Julia tycker det är så roligt och har utvecklats massor med kroppsuppfattning, balans etc. Hon springer in i rummet utan mig och börjar greja direkt? sen älskar hon verkligen när det är dags för bubblorna!

julia

Hanna och Melvin

Kullerbyttor!!! Det är någonting vi hade aldrig vågat testa själva ännu om vi inte varit med på MINIStuds!!?????

melvin